Watch the Birdie

French spaniel 4,5
Betyg: 4,5

Ända sedan århundradet efter Kristus vet vi att människan intresserat sig för fågelskådning och det gör många än idag. Men vad är det då egentligen som lockar med fågelskådning? I den här fantastiska videosloten Watch the Birdie är det då förutom den häpnadsväckande sensationen för både öga och öra, garanterat de generösa vinsterna som är den stora dragningen för de flesta spelare!

Watch the Birdie

Fågelskådaren i denna videoslot är sannerligen en hängiven och rolig filur, om än lite snudd på udda. Med en överläpp som pryds av en icke överträffbar tangorabatt i rostrött lär vi känna fågelskådaren Manfred. Manfred har förutom en suverän mustasch också ett extremt intresse för fåglar och fågelskådning, ett intresse som förmodligen brinner starkare än något annat för honom.

Att vara fågelskådare är dock inte alltid en dans på rosor, utan kan ibland vara ett otrevligt snubblande bland tunna grenar och kvistar på höga höjder. Likt äpplet faller inte heller Manfred långt från trädet, bara så mycket hårdare, på sina expeditioner världen över. Höga berg, djupa dalar och böljande hav är bara några av de omgivningar som utmanar Manfred, endast för att bli besegrade av hans envishet. Att ta sig an världens alla hinder för en glimt av en sällsynt fågel är inte längre nödvändigt för dig, du kan nu helt enkelt ta sällskap med fågelskådaren Manfred och med lite tur landar du på exakt de fåglar som ger dig de mest otroliga vinster!

Om du redan nu har hämtat kikaren kan du lägga tillbaka den på hyllan och istället slå dig ner för att njuta av den vackra vyn i denna fantastiskt natursköna video-slot. Watch the Birdie är en fantastiskt trevlig video-slot som erbjuder allt man kan önska. Detta läckra casino-spel är en 5-hjuls, 3-rads, videoslot och du kan välja att spela mellan 1 och 15 vinstlinjer.
Symbolerna i denna grymma spelautomat kommer i form av olika fåglar och andra fågelrelaterade ting.

Watch the Birdie Bonusspel

Wild-symbolen i denna video slot är så kallat expanderande och har tagit formen av ett fågelägg. Expanderande Wild-symboler innebär förstås att den expanderar över hela hjulet i fråga och på så vis ersätter de andra symbolerna med undantag för Bonussymbolen. Jackpotsymbolen är även den något att hålla utkik efter och visas i spelet som en fågelholk-symbol, denna symbol kan ge dig en vinst på upp till hela 1500 mynt.

Förutom Jackpot- och Wild-symboler så finns det självklart också en Bonus-symbol, denna symbol är fågelskådaren Manfred i egen hög person med kikaren i högsta hugg. Om du landar på 3 eller fler Bonus-symboler samtidigt så startar Bonusspelet ”Find the Birdie”. Här gäller det att peka ut de ägg som innehåller fågeln som Manfred är på jakt efter. Du har 5 försök på dig att hitta så många av fåglarna som möjligt och varje gång du gissar rätt så belönas du med ett pris. Om du lyckas knäcka ägget tillhörande fågeln Manfred är på jakt efter kommer Mammafågeln förbiglidandes och lägger 5 nya ägg. Det innebär, precis som det låter, att nya Bonusspel kommer att triggas under ditt redan pågående Bonusspel!

Rival, den prisade spelleverantören är de som framförallt ska hyllas för denna magiska videoslot. Spelmotorn är sannerligen den senaste teknologin, musiken är en fröjd för örat och grafiken är makalös vilket du kommer att upptäcka. Allt detta kombinerat bådar gott för en favorit-videoslot som du sent kommer att glömma.

Jag hoppas du tillsammans med Manfred tar chansen att skåda magnifika fåglar och får otroliga vinster.

Jag önskar dig ett hjärtligt lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *