Happy Birds

French spaniel 4,5
Betyg: 4,5

Här kan du läsa om det roliga och omtyckta spelet Happy Birds. Happy Birds har en enastående grafik och design, och är skapat av spelutvecklaren iSoftBet. Det här är en video-slot skapad för både nya och gamla spelare som älskar fåglar och gilla att bara kunna slappna av i parken en solig förmiddag.

Happy Birds

Happy Birds är ett spel med stadsljud i bakgrunden blandat med glada fåglars kvittrande och rytmisk jazz från de kringliggande pubarna och restaurangerna. Myntsatsningarna i spelet varierar från 0.01 Euro till 0.1 Euro medan den totala max-satsningen ligger på hela 12.5 Euro. De finns så mycket som 243 olika vägar att få vinst i denna video-slot.

5-hjuls video-slot

Happy Birds är en avancerad 5-hjuls video-slot med wild-symboler, free spins-rundor och bonus-rundor tillgängliga. Med sina 243 chanser till en vinst vid varje spinn blir Happy Birds därför både extra roligt och spännande att spela på då det ofta betalar ut en vinst. Även chansen att få free spins-rundor eller att komma in på bonus-rundan är utomordentlig. Som du säkert kan förstå av spelets namn så handlar temat om fåglars liv i ett trevligt grönområde i en förort strax utanför storstan. I den här video-slotten har du därför chansen att stöta på kanariefåglar, papegojor eller tukanen men också de klassiska spelkorten i valörwrna 9 till ess i olika färger. För 3 likadana symboler på en aktiv spellinje från vänster sida blir du belönad med ett pris och det är värt och upprepa att chanserna att få en vinst är många i det här spelet. Wild-symbolen i spelet representeras av en parakit och ersätter alla andra symboler förutom bonus-symbolerna och free spins-symbolerna.

Framstående flygakrobater

Det här genomtänkta och utmärkta spelet från iSoftBet utspelar sig i en park i ett förortsområde med massor av lummiga, gröna träd och växter, där dessa unika och exotiska fåglar älskar att leva och frodas. Anledningen till att fåglarna trivs så bra i parken, tros vara på grund av den positiva och musikspelande omgivningen som uppmuntrar och sporrar dem i deras dagliga flygövningar. Utöver den positiva omgivningen spelar förmodligen de helt enastående vindarna i denna förort en betydande roll i fåglarnas liv. Det är vindar som fåglarna inte lyckats finna någon annanstans. För dessa fåglar i parken är nämligen inte vilka fåglar som helst, utan de är också världens mest avancerade och framstående flygakrobater och varje dag samarbetar de tillsammans för att ständigt utmana sig själva och varandra i att utveckla sina flygkonster. Om du får free spins-symbolen, som kännetecknas av en magisk blå- och- vit-randig rockring, på hjul 2 eller 4 belönas du med ett helt slumpmässigt antal free-spins. Får du 3 eller flera bonus-symboler var som helst på hjulen så startar bonus-rundan. Om du lyckas kvalificera dig till bonus-rundan kommer du att ledas in till en ny värld där ditt uppdrag är att skjuta ned mål hängande från ballonger för att på så vis låsa upp free-spins och multiplikatorer.

iSoftBet har i Happy Birds verkligen ansträngt sig ordentligt för att försöka öppna upp spelarens egna inre fantasi genom sitt införande av verkliga storstadsljud, en bra musik och hög kvalitet på grafik och animationer. Alla dessa prestationer från spelleverantören i respektive område förhöjer kraftigt det positiva helhetsintrycket i spelupplevelsen. Om du slutar snurra på hjulen tonar musiken ned och växlar snabbt till en känsla av en varm sommarmorgon utomhus. Med realistiska ljud från både stadsbrus långt bortifrån, fordon i närheten och fåglarnas kvitter blir upplevelsen komplett. Men som om inte det var nog så kan du ibland höra hur ett tåg bakom dig passerar från höger till vänster, en så bra ljudeffekt att du nästan upplever att du behöver flytta på dig.

Om du verkligen tycker om att få positiva energier i tillvaron och att tillbringa din tid i en avslappnande miljö för ett ögonblick så är Happy Birds det perfekta spelet för dig. Ju mer du spelar och kommer in i spelet desto roligare har du. Så vad väntar du på nu? Ta med dig dina bästa vänner och din familj till parken och låt dig häpnas och njuta av de högklassiga konsterna som dessa fåglar uppvisar i luften, men framförallt låt oss hoppas på att fåglarna gör det magiska rockrings-tricket för dig!