Dogfather

French spaniel 4
Betyg: 4,0

Dogfather är en 5-hjuls 20-linjers videoslot som ger dig mycket spänning och en bra grafik. Spelautomaten har vilda symboler, två scattersymboler, free spins och ett bonusspel.

Dogfather


Dogfather videoslot
är en föreställning om hur det skulle vara om hundarna hade en egen familj i stället för att tillhöra människor som tog hand om dem. Dogfather videospels-tema är en parodi på Gudfadern – det vill säga, en maffia bestående av hundar.

Dogfatheren själv är en bulldogg klädd i kostym och röker cigarr. Om du får 5 Dogfathers kommer du att vinna den största jackpotten på 13.000! Kommer det kanske att bli du som blir nästa vinnare av jackpotten? Bulldogen är den vilda symbolen och han kommer att ersätta alla symboler förutom scatter- och bonussymbolerna. När Dogfather-symbolen fullbordar en vinnande kombination blir hans symbol animerad. Du kommer då att få se honom läsa en bok som heter “Ta hand om katter” och skratta glatt.

Färgschemat och den grafiska designen är trevlig och behagligt att titta på. Du kan se utbetalningstabellerna genom att klicka på “Visa utbetalning” och allt visas tydligt för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *