Diamond Dogs

French spaniel 4
Betyg: 4,0

Diamond Dogs är spelet för dig som älskar hundar och diamanter! Diamond Dogs är en videoslot fylld av massor av glitter och glamour och här får du chansen att träffa på de högst rankade hundarna i hela hundkvarteret. Den är videoslotten med Diamond Dogs får du bara inte missa!

Diamond Dogs

Diamond Dogs slot består av 5 hjul och 3 rader med totalt upp till 25 vinstlinjer. Du kan max lägga ett bet på 50 Euro och vinna upp till hela 65 Euro under free spins-bonusen. I det här fabulösa spelet kommer du att stöta på hundrelaterade symboler som hundkojor, matskålar, hundben och brandposter, men även fyra olika hundmedaljonger med olika bokstäver på. Allt detta är såklart i Diamond Dogs inlindat i flera lager av glamour och glitter!

Scattersymbolen

Scattersymbolen i Diamond Dogs videoslot föreställer en Chiuaua som tar av sig glasögonen och flirtar lite med kameran. Är du sugen på freespins är det den här symbolen du speciellt ska hålla utkik efter. Får du upp du tre söta små Chiuauor någonstans bland hjulen är tio freespins dina. Pengarna du vunnit från dina freespins blir inte bara dina utan på köpet kommer de dessutom att tripplas. Får du ihop två, tre, fyra eller fem utav dessa trevliga scatter-symboler har du även turen att få ditt bet multiplicerat med upp till 100 gånger insatsen! Trevligt bonusfunktion, eller hur?

I Diamond Dogs videoslot finns det också två tillgängliga bonusspel att tjäna ihop extra vinstpengar på. Ett bonusspel kan du bli belönad med under freespins-rundorna och det andra bonusspelet under själva huvudspelet. Bonusspelet startar när du får bonussymbolen på tre, fyra eller fem av någon möjlig vinstlinje. Bonussymbolen föreställer en hund som håller upp en kamera. I bonusspelet kommer du då att förflyttas till den röda mattan där du möts utav hundar som står uppradade framför dig. Din uppgift i bonusspelet, för att komma åt dina bonuspengar blir att ta kort på en utav de uppradade hundarna, genom att klicka på vilken hund du vill, så kommer priset för just den hunden att avslöjas. Detta fortsätter du att göra tills du har oturen och hittar en hund som inte sitter på några pengar och då kommer bonusspelet automatiskt att avslutas och du blir tillbakaslussad till huvudspelet igen. Pengarna du vunnit från bonusspelet följer självklart med tillbaks till huvudspelet.

Wild-symbol

I Diamond Dogs videoslot hittar du förstås också en wild-symbol i form av en gangster-hund som dansar. Denna symbol ersätter alla andra symboler förutom scatter- och bonussymbolen. Med denna wild-symbol blir det enklare att få vinnande kombinationer på vinstlinjerna.

Ljudeffekterna i Diamond Dogs tillför verkligen också det där lilla extra när du spelar – varje gång du trycker på spinknappen så hör du en hund som skäller. Vill du inte höra ljudeffekterna är det bara att stänga av ljudet. Via inställningar kan du enkelt personalisera spelet som just du vill ha det, inställningarna hittar du i det vänstra hörnet på denna videoslot. För att spela spelet är det bara att klicka på den stora gröna knappen som du ser i mitten, alternativt kan du använda autospel och välja allt från tio upp till tusen spins.

Följ med in i den förtrollande världen i Diamond Dogs videoslot och gör dig redo för att vinna stora pengar, glöm bara inte att ha kameran redo för dina extra bonuspengar!