Dog Pound Dollars

French spaniel 4
Betyg: 4,0

Är du också en hundälskare som jag? Älskar du också videoslots? Då kommer du absolut att älska Dog Pound Dollars! Välkommen till Dog Pound Dollar$! Den här fantastiska spelautomaten presenteras för dig av den otroligt geniala spelleverantören Rival! Den här slotten är fylld med många olika hundraser som du säkert känner igen och som säkerligen kommer att värma ditt hjärta och få dig att småle av glädje.

Dog Pound Dollars

 

Hundälskare

Dog Pound Dollars är en 5 hjuls videoslot med 15 vinstlinjer som är fyllda med spännande och givande bonusfunktioner! När du först startar spelet så kommer du att mötas av en trevlig introvideo. I videon blir du introducerad till temat i spelet och troligen så kan du inte hjälpa att det sprider sig ett leende på dina läppar eftersom videon är ganska rolig. Om du känner dig för ivrig och upprymd för att se hela videointror så kan du hoppa direkt till spelet genom att klicka på “Skip-knappen”. När du då kommer till spelskärmen så ser du de 5 hjulen samt alla de olika symbolerna som du hittar i Dog Pound Dollar$.

Personligen så tycker jag väldigt mycket om grafiken i spelet då jag älskar när spel är tecknade på detta trevliga sätt. Ljudet i bakgrunden är ljudet av massor av hundar som skäller, men det är inte så högt så du kan faktiskt njuta av att spela spelet samtidigt som du har ljudet på. Symbolerna som du hittar i Dog Pound Dollars är lite olika hundraser, hundben, hundmat och mycket annat hundrelaterat. Eftersom spelet också är fyllt med många otroligt häftiga funktioner så är det knappast troligt att det tråkar ut dig utan du kommer i stället att känna dig upprymd mest hela tiden.

Wild-symboler

Wild-symboler är alltid riktigt bra. I Dog Pound Dollars ser wild-symbolen ut som en lite grining bulldogg. Den här symbol är användbar då den fungerar som ett substitut för alla de andra vanliga symbolerna, alltså inte för Scatter-symbolen, och wild-symbolen formar vinnande kombinationer då det är möjligt. Den kommer även att multiplicera dina vinster med 3 gånger. Så håll ögonen öppna för denna grininga bulldogg då den ger dig en bättre chans till större vinster! Det finns förstås också en freespin-symbol, det är symbolen med en liten chihuahua på, och genom att få 3 eller fler av dessa söta symboler synliga någonstans på hjulen så kommer du att bli belönad med ett olika antal free-spins beroende på hur många symboler du har synliga. Den glamorösa pudeln med en krona på sitt huvud är dock den mest värdefulla symbolen då den är värd 750 gånger din aktiva linje-insats på en vinnande vinstlinje. Denna jackpot-symbol är fullkomligt otrolig då den ger dig möjligheten att få väldigt stora vinster i spelet!

Det finns en del olika inställningar i botten på skärmen som du kan ändra som du vill. Genom att skräddarsy dessa inställningar så kan du även ändra din aktuella insats. Me så många olika inställningar som du kan ändra gör verkligen Dog Pound Dollars till ett utmärkt spel att spela, oavsett om din plånbok är liten eller stor! Genom att klicka på “PAYTABLE-knappen” så kommer du till vinsttabellen där du kan läsa mer om de olika symbolerna, de roliga funktionerna och utbetalningar.

Testa att spela denna underbara videoslot som presenteras av häftiga Rival!